Kontakta oss

 • Anci Syrén

  Projektledare och koordinator 0706 - 29 39 72 anci@crossmediaevents.se

  Läs mer om Anci

  Anci har bakgrund inom modebranschen, kommunikation och bild. Hon brinner för både design och jämställdhetsfrågor och har jobbat i många år med att öka medvetenheten om bilders betydelse för mångfaldsarbetet, inte minst mot kommuner och myndigheter. 2009 hjälpte hon Jämi (jämställdhetsintegrering i staten) att kommunicera resultaten av sin slutrapport, som tagits fram på uppdrag av regeringen.

  Vad är det bästa med det här jobbet?
  – Att få skapa förutsättningar för olika möten, stora som små, och möta alla nöjda deltagare både under aktiviteterna och efteråt.

  Minimera

 • Göran Syrén

  Byråchef 0706-29 39 70 goran@crossmediaevents.se

  Läs mer om Göran

  Göran har arbetat med marknad och försäljning för flera ledande varumärken inom modebranschen, och ansvarat för kommunikationsprojekt för fordonsbranschen med fokus på klimat och hållbarhet. Som tidigare byråchef på en av Sveriges ledande bildbyråer har han även drivit frågor som rör bildkommunikationens betydelse inom områden som jämställdhet, integration, mångfald och funktionsnedsättning.

  Vad motiverar dig mest på Crossmedia Events?
  – Att vi arbetar med så aktuella frågor, och ämnen som berör. Det gör att det här arbetet inte bara är ett jobb, det ger mycket tillbaka.

  Minimera

 • Camilla Korpas

  Projektledare och koordinator 0722 - 34 44 80 camilla@crossmediaevents.se

  Läs mer om Camilla

  Camilla har flera års erfarenhet som ansvarig för affärer och partnersamarbeten inom affärsnätverket Relation, och har varit projekt- och försäljningsansvarig för Uppsalas största näringslivsforum Relationsdagen. Hon har arbetat med mässor och seminarier, både som arrangör och beställare, och även verkat inom mediebranschen.

  Vad är ett bra event?
  – Ett tillfälle som för människor närmare varandra och leder till långsiktiga relationer. Jag ser det som ett privilegium att få jobba med sådant som kan hjälpa människor och företag att utvecklas.

  Minimera

 • Annlo Ericsson

  Projektledare och koordinator 0709-60 95 65 annlo@crossmediaevents.se

  Läs mer om Annlo

  Annlo har stor erfarenhet av att jobba med mässor och event, både framför och bakom kulisserna. Som projektledare är hon van att koordinera och ro projekt i hamn. Tidigare har Annlo arbetat med design, form och mode, bland annat i heminredningsbranschen. Inredning är också ett av hennes största fritidsintressen.

  Vad ger dig energi på jobbet?
  – Mötet med människor är det roligaste och mest energigivande för mig. Första mötet är alltid början på en relation, det är väldigt spännande!

  Minimera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev