Kontakta oss

 • Anci Syrén

  Projektledare och koordinator 0706 - 29 39 72 anci@crossmediaevents.se

  Läs mer om Anci

  Anci har bakgrund inom modebranschen, kommunikation och bild. Hon brinner för både design och jämställdhetsfrågor och har jobbat i många år med att öka medvetenheten om bilders betydelse för mångfaldsarbetet, inte minst mot kommuner och myndigheter. 2009 hjälpte hon Jämi (jämställdhetsintegrering i staten) att kommunicera resultaten av sin slutrapport, som tagits fram på uppdrag av regeringen.

  Vad är det bästa med det här jobbet?
  – Att få skapa förutsättningar för olika möten, stora som små, och möta alla nöjda deltagare både under aktiviteterna och efteråt.

  Minimera

 • Göran Syrén

  Byråchef 0706-29 39 70 goran@crossmediaevents.se

  Läs mer om Göran

  Göran har arbetat med marknad och försäljning för flera ledande varumärken inom modebranschen, och ansvarat för kommunikationsprojekt för fordonsbranschen med fokus på klimat och hållbarhet. Som tidigare byråchef på en av Sveriges ledande bildbyråer har han även drivit frågor som rör bildkommunikationens betydelse inom områden som jämställdhet, integration, mångfald och funktionsnedsättning.

  Vad motiverar dig mest på Crossmedia Events?
  – Att vi arbetar med så aktuella frågor, och ämnen som berör. Det gör att det här arbetet inte bara är ett jobb, det ger mycket tillbaka.

  Minimera

 • Camilla Korpas

  Projektledare och koordinator 0722 - 34 44 80 camilla@crossmediaevents.se

  Läs mer om Camilla

  Camilla har flera års erfarenhet som ansvarig för affärer och partnersamarbeten inom affärsnätverket Relation, och har varit projekt- och försäljningsansvarig för Uppsalas största näringslivsforum Relationsdagen. Hon har arbetat med mässor och seminarier, både som arrangör och beställare, och även verkat inom mediebranschen.

  Vad är ett bra event?
  – Ett tillfälle som för människor närmare varandra och leder till långsiktiga relationer. Jag ser det som ett privilegium att få jobba med sådant som kan hjälpa människor och företag att utvecklas.

  Minimera

 • Annlo Ericsson

  Projektledare och koordinator 0709-60 95 65 annlo@crossmediaevents.se

  Läs mer om Annlo

  Annlo har arbetat med design, form, färg och mode i större delen av sitt liv. Varit bl a många år i heminredningsbranschen och också därför är det en av hennes stora brinnande fritidsintressen. Det ligger henne varmt om hjärtat att få ha det vackert runtomkring sig. Har också stor erfarenhet inom mässor och events både bakom och framför kulisserna. Som projektledare för mässor och utställningar har det varit viktigt att kunna koordinera allt i hamn. Senaste åren har hon arbetat i kundmötet - B2B - mötet med människor är bland det roligaste och mest energigivande för henne.

  Första mötet är början på en relation - alltid!

  Minimera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev