Treskablinoll

Datum: Måndag 22 oktober 2018
Tid: 
13.30–17.00
Plats: 
Uppsala Konsert & Kongress
Pris: 
695 kr (exkl. moms) – gå 3 betala för 2!

Tre barn i varje klass, lågt räknat, blir sexuellt utnyttjade. Mer realistiskt räknat är det sex barn i varje klass. Tre barn i varje klass ska bli noll, denna föreläsning berättar om hur det ska gå till.

Treskablinoll är en ideell förening som jobbar för att bekämpa sexuella övergrepp på barn. Genom utbildningar i integritet och brottsförebyggande insatser bryter Treskablinoll tystnaden kring sexualförbrytare och ger barnen tillbaka sin rätt till en trygg barndom.

Grundarna Elaine Eksvärd och Patrik Sjöberg kommer nu för första gången tillsammans till Uppsala Konsert och Kongress och berättar om sina egna erfarenheter och hur man kan låta alla få en barndom utan sexuella övergrepp. Du får en lika tung som inspirerande föreläsning som kommer få dig att prata med barnen om viktiga ord som integritet och gränser.

”Barn har rätt till en trygg barndom. Där barn finns, finns förövare. Vår vision är att finnas där barn finns med brottsförebyggande och utbildande åtgärder för att de tre barn i varje klass (lågt räknat) ska bli noll. Vi släcker inte bränder, vi förebygger dem. Var med oss i kampen!”

Boka din biljett här